top of page

Retur och policy

Vi förebehåller rätten att ändra denna policy vid behov. Om policyn ändras kommer du att informeras om förändringen påverkar behandlingen av dina personuppgifter och eller annat som berör våra tjänster.

DINA PERSONLIGA UPPGIFTER

Vid ditt första besök, samlar vi information om dig t.ex.
- Namn och identifikationsnummer (personnummer, nationellt id eller motsvarande)  

- Adressuppgifter

- Telefonnummer och e-post

- Betalningsuppgifter

- Hälsodeklaration (information om din hälsa, sjukdomar eller medicinintag)

 

SYFTET

För att få din kontaktinformation samt hälsoinformation och kunna på ett säkert och ändamålsenligt sätt erbjuda dig en behandling som passar.

 

PÅ WEBBEN

När du besöker vår hemsida eller sociala medier så sparar vi dina personuppgifter såsom enhetsinformation, intressen, geografisk och demografisk information. Detta gör vi för att kunna hålla kontakten med dig samt att marknadsföra våra tjänster via utskick, kampanjer samt kunna utveckla och förbättra vår hemsida och attrahera flera kunder. Vi sparar i 24 månader.

AVBOKNING/OMBOKNING

Ombokningen eller avbokningen skall ske 24 timmar innan din bokade tid. Avbokningar efter detta debiteras med en avgift som motsvarar 50% av behandlingspriset, på lördagar eller stora helger debiteras du med full pris. Avgiften betalar du vid ditt nästa besök hos oss eller så skickar vi en faktura hem till dig via posten. Lägsta debiterad avgift 100:- kr KOM IHÅG ATT MEDDELA OSS I TID!

 

ÅTERBETALNING

Vi på EVENS KLINIK har ingen återbetalning vid avbokning eller retur för produkter eller tjänster samt alla förbetalda behandlingar.

 

PRISER

Alla priser på hemsidan, i broschyrer eller andra kampanjer etc anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms. Vi reserverar oss för prisändringar, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Därför det är viktigt att

- Du är medveten om varför och hur vi samlar in dina personuppgifter.

- Du kan göra aktiva val att godkänna eller neka till behandling och lagring av dina personuppgifter.

- Du kan uppdatera dina uppgifter.

- Din information kan raderas enligt dina önskemål eller utlämnas till dig.

- Vi lämnar inte dina personligauppgifter till tredje part utan att du informeras och uttryckligen godkänner hur och varför detta sker.

- IP-adress och information om din användning av Evens Kliniks webbplats inklusive datum och tid.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page